Sponsoren

Wilt u met uw bedrijf ook NVC-Nijeveen sponsoren?
Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

De hoofdsponsoren van NVC zijn:

MEProductionsArtiesten- en organisatiebureau MEProductions heeft een grote (internationale) ervaring opgebouwd in het boeken van het juiste entertainment op feesten en evenementen. Professionaliteit en creativiteit zijn de sleutelwoorden van ons bedrijf. Naast het leveren van entertainment kunnen wij de gehele productie en aankleding verzorgen tijdens uw evenement.


Gaan jullie binnenkort trouwen?

Wij zijn officieel partner van trouwplannen.nl. Je gaat de mooiste dag uit je leven organiseren en daar kun je best wat hulp bij gebruiken. Voor een bijzonder moment tijdens de ceremonie, een easy listening band tijdens de borrel of een knallende partyband ben je bij artiestenbureau MEProductions aan het juiste adres.


United Carshops
Het gemak van internet met de service van uw inbouwspecialist.

Met bijna 60 vestigingen in de Benelux is United Carshops het grootste samenwerkingsverband van inbouw specialisten. Totaal beschikken wij over 90 inbouwlocaties in de Benelux. Koop gemakkelijk online en kies om het product te laten versturen of te laten inbouwen. Bij de keuze inbouwen nemen wij contact met u op voor een montage afspraak en betaald u pas na de montage.


Onze slogan is niet voor niets: Het gemak van internet met de service van uw inbouwspecialist.