Start nieuwe seizoen

Hallo allemaal,

Hopelijk heeft iedereen een goede vakantie gehad. Maar wat is het snel gegaan, aanstaande maandag starten de trainingen namelijk al weer. Hierbij dan ook de trainingsindeling en de teamindeling. Daarnaast willen we alvast belangrijke data voor het nieuwe seizoen met jullie delen.

04-09-2014
In verband met het behaalde succes tijdens de zeskamp/rode draadspel tijdens de feestweek, willen we alle leden op donderdag 4 september om 22:30 uur (na de training van de recreanten) uitnodigen voor een hapje en een drankje in de kantine van de sporthal. Graag zien we jullie dan!

26-09-2014
Vrijdag 26 september wordt vanaf 19:00 uur weer het stratenvolleybaltoernooi georganiseerd. Iedereen die zich hiervoor met team op wil geven, kan dit doen tot uiterlijk 19 september. Dus ga de buurt eens rond en probeer een team samen te stellen. Het draait niet alleen om het sportief bezig zijn, maar ook om de gezelligheid!

09-10-2014
Donderdag 9 oktober wordt de jaarlijkse ledenvergadering weer gehouden.

Noteer deze dat alvast in je agenda!

Tot slot zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het bestuur is voor het nieuwe seizoen behoorlijk onderbezet en heeft hard nieuwe aanvullingen nodig. Mocht je interesse hebben, kun je altijd een huidig bestuurslid benaderen of een mail sturen. Daarnaast zullen we zelf ook actief leden gaan benaderen voor een bestuursfunctie.

Op naar een succesvol seizoen 2014-2015!

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*